Be Your Own-Creator

Be Your Own-Creator

Hva er vi?


 

Vi vil hjelpe så mange som mulig til å skape det liv de egentlig ønsker, i stor kontrast til å leve et liv som et resultat av tilfeldigheter. Vi har en sterk tro på at absolutt alle kan være sin «own. creator» . 

Vår rolle er å bidra med coaching, trening og gode produkter til alle som ønsker det.  Det er viktig for oss at det er flere veier til suksess en bare disiplin;  ved godt fokus, gode relasjoner, høy kvalitet på det vi gjør og utstyret vi bruker så vil opplevelsene i nåtid være like gode som det målet vi hjelper deg til å nå.

Vi søker alltid å være fleksible og støtte hvert enkelt individ til å finne sine mål, den beste treningsform og de riktige produktene.  

Vi tror på at god helse gir en frihet intet annet kan måles opp mot, noe som fåtallet virkelig innser uten å ha mistet den først.  Ved å ta gode, bevisste, valg hver dag skaper du det livet du ønsker. Dette hjelper vi deg til.   

Vi søker alltid å være best på å støtte mennesker til å føle at de yter sitt beste. Ved hjelp av våre tjenester, produkter og ved å være en del av vårt nettverk gir vi deg den hjelpen du måtte ha behov for. 

Vi leverer treningsprodukter, personlig trening ved fysisk oppmøte og via nett, samt prestasjonscoaching.  Vi ønsker å bidra i hele skandinavia, til alle som er aktive eller ønsker å bli det.  

Innledning på produktside/ PT side:  Våre produkter er utviklet spesielt for å gi gode treningsopplevelser ved at du kan yte ditt aller beste med funksjonelt godt utstyr. Alle trenerne våre har spisskompetanse innen en idrettsgren, generell oppdatert kompetanse innen trening samt grunnutdannelse i mental trening.